Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Miten kutsun pelaajia liittoumaan?

Voit kutsua pelaajia liittoumaan, jos olet liittouman perustaja ja sinulla on täydet oikeudet liittouman hallinnointiin (automaattisesti perustajalla) tai jos liittouman perustaja on antanut sinulle oikeuden kutsua pelaajia. Voit kutsua pelaajia klikkaamalla lähetystöäsi ja menemällä "Liittouman valikkoon". Sitten klikkaa linkkiä "Valinnat" ja valitse "Kutsu pelaajia liittoumaan".

Sinun täytyy kirjoittaa pelaajan nimi ruutuun täsmälleen siinä muodossa kuin se on ja vahvistaa OK-painikkeella. Jos kutsun lähettäminen onnistui, näet ilmoituksen "Kutsu lähetettiin pelaajalle ..." ja kutsu näkyy Kutsut-taulukossa.

Jos pelaaja hyväksyy lähettämäsi kutsun, hänestä tulee liittouman jäsen.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei