Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Kauppareitti

Kauppareittitoiminto mahdollistaa ennaltamäärättyjen reittien määrittelemisen kauppiaille. Kauppiaat kulkevat saman matkan joka päivä tiettyyn aikaan.Kauppareitti luodaan torin kautta. Kun sinulla on enemmän kuin 1 kylä, välilehti Kauppareitit tulee näkyviin. Tältä näkymä näyttää silloin, kun et ole vielä määritellyt kauppareittejä. Luo kauppareitti klikkaamalla "Luo uusi kauppareitti"-linkkiä.

  • Kohdekylä: kylä, johon resurssit lähetetään. Huomaa, että voit lähettää resursseja ainoastaan omiin kyliisi.
  • Resurssit: ilmiselvästi tähän tulee resurssimäärät, jotka haluat lähettää.
  • Lähetä / Toimita: voit valita kellonajan, jolloin reitti lähetetään tai milloin haluat resurssien olevan perillä. Näin pystyt määrittelemään toimitukset helpommin, riippumatta kohdekylän etäisyydestä.
  • Lähetykset: kuinka monta kertaa haluat kauppiaiden vievän lähetyksen päivässä.

Kun luot uuden kauppareitin, näet nyt alasvetovalikossa milloin toimitukset on mahdollista ajoittaa, ja millaisin väliajoin haluat kauppareittisi monistuvan.

Monistus toimii näin:

· Asetat kauppareittisi aloittamaan kello 04:00, valitset 2 toimitusta ja "Toista 4 tunnin välein". Tallennat tämän uudeksi kauppareitiksi.

· Peli luo uudet kauppareitit samoilla asetuksilla kellonajoille 04:00, 08:00, 12:00, 16:00, 20:00 ja 00:00.

· Jos haluat muokata niistä jotain, voit tehdä niin painamalla "muokkaa" -nappia koska tahansa.


Kun kauppareitti on luotu, näet sen klikkaamalla Kauppareitit-välilehteä torilla. Voit valita kauppareitin ja painaa Muokkaa-painiketta tai punaista rastia. Näet tästä myös aloitusajan, resurssimäärät, käytettyjen kauppiaiden määrän sekä kuinka kauan kauppareitti on vielä voimassa. Kauppiaat-sarakkeessa näet luvun "3x1". 3 on kuljetusten lukumäärä, 1 puolestaan kauppiaiden lukumäärä. Toisin sanoen yksi kauppias kulkee määrätyn reitin kolmesti joka päivä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei