Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Mitä NAP, konfederaatio ja sota tarkoittavat

Ikävä kyllä, yksi ainoa liittouma on harvoin tarpeeksi vahva voittaakseen pelikierroksen. Siksi pelaajat voivat käyttää diplomatiaa välttääkseen tulevia sotia tai nostaakseen voittomahdollisuuksiaan. On olemassa kolme mahdollisuutta: konfederaato, hyökkäämättömyyssopimus (NAP), sekä sota.

Konfederaatio

Konfederaatiossa kahden tai useamman liittouman välille ollaan luotu vahva suhde. Liittoumat auttavat toinen toisiaan ja tekevät aktiivisesti yhteistyötä keskenään. Yleensä liittoumat auttavat toisiaan lähettämällä vahvistuksia tai resursseja, kun niitä tarvitaan. Liittoimat voivat myös suunnitella massiivisia hyökkäyksiä yhdessä, jakaa taistelutantereet yhteistä vihollista vastaan. Palvelimet jotka käynnistyvät 15.09.2019 jälkeen, sisältävät uuden konfederaatiosysteemin. Tämä tuo lisää yhteistyömahdollisuuksia liittoumille ja rajoittaa samalla resurssien sekä vahvistusten jakamisen konfederaation sisälle.

Hyökkäämättömyyssopimus (Non-Aggressive Pact, NAP)

Hyökkäämättömyyssopimusta käytetään silloin, kun kaksi liittoumaa eivät halua käydä toisiaan vastaan, mutta eivät myöskään halua auttaa toinen toistaan. Sopimusta käytetään usein vahvojen liittoumien välillä, joiden välinen sota aiheuttaisi muutoin suurta vahinkoa molemmille osapuolille. Sopimukset on rajoitettu 3 kappaleeseen per liittouma.

Sota

Sota on suuri taistelu kahden liittouman välillä. Konfederaation listalla olevat liittoumat seisovat usein toistensa tukena sodan tullen.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei