Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

07. Miten yleiskatsauksessa rakennetaan?

Katsotaanpa viestiä, jonka saimme hetki sitten.

Klikkaa paperilappusta oikeassa laidassa ja sitten klikkaa viestiä "Tervetuloa Travianiin".

welcome
Eikös olekin mukavaa? Nyt, kun olet aloittanut pelaamisen, uuden pelaajan suojasi on alkanut kulua, joten on syytä aloittaa rakentaminen pian.

Huomautus: Uuden pelaajan suojan kesto kasvaa sitä mukaa, kun serverille kertyy ikää. Pidemmän aikaa käynnissä olevalle serverille rekisteröitynyt saa pidemmän suojan kuin uudelle serverille rekisteröitynyt, mutta vanhalla serverillä maailma on vaarallisempi uudelle pelaajalle.

Kyllä, me rakennamme juurikin nyt! Jee! Mennäänpä kyläsi yleiskatsaukseen klikkaamalla ylävalikon ensimmäistä pallukkaa.

build1
Nyt kun olemme kyläsi yleiskatsauksessa, katso siinä näkyvää kuvaa. Näetkö pienet vaaleankeltaiset ympyrät? Resurssisi tulevat niistä. Juuri nyt et saa niitä kovin paljon, mutta määrä kasvaa, kun kasvatat niitä korkeammalle tasolle. Eikös siinä viestissäkin puhuttu resurssien keräämisestä? Eiköhän kasvateta yksi viljapeltosi seuraavalle tasolle? Näetkö viljapellon, joka on merkitty kuvaan sinisellä? Klikkaahan sitä.

build2
Tämä on viljapeltosi. Kuten näet, se on tasolla 0 ja tuottaa vain 2 yksikköä tunnissa. Jos me laajennamme sen, se tuottaa 5 yksikköä tunnissa. Sitä voisi sanoa muutokseksi parempaan, eikö vain? Klikkaa vihreää "Laajenna tasolle 1"-linkkiä. Sinut ohjataan takaisin yleiskatsaukseen, ja sivun alalaidassa näet tämän:

Building:
Cropland (level 1) 0:02:30 hrs Ready at 07:03 pm

No, et ihan täsmälleen tätä, mutta jotain sen suuntaista kuitenkin.
Nyt odotellaan vain 2 minuuttia ja 30 sekuntia . . .

(Kaksi minuuttia ja kolmekymmentä sekuntia myöhemmin)

TADAA! Olet nyt tason 1 viljapellon onnellinen omistaja! Näet, että viljantuotantosi kasvoi. Tuotat nyt 13 viljaa tunnissa.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei