Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Uusi tapa ottaa yhteyttä ylläpitoon

Jos sinun täytyy ottaa yhteyttä henkilökunnan jäseneen – ehkäpä kysyäksesi tuesta peliin liittyviä kysymyksiä tai keskustellaksesi multihuntterin kanssa sääntörikkomuksesta – sinun tarvitsee vain klikata pientä mustaa kirjaa ruudun vasemmassa alakulmassa. Klikkaa sitten kohtaa Ota yhteyttä pelitukeen. Valitse kategoria, joka parhaitan kuvaa kysymyksesi luonnetta. Sen jälkeen kirjoita viestisi, lähetä se ja jää odottelemaan vastausta, jonka saat luultavasti pian.  Muita: sekä tuki että multihunterit pyrkivät vastaamaan viestiisi 24 tunnin sisällä, joten ole kärsivällinen, vaikka et saisikaan vastausta saman tien.

Näkymässä on myös toinen välilehti. Sen kautta pääset ottamaan yhteyttä Plus-tukeen. Plus-tuki käsittelee Plus-toimintoja ja kultaa koskevia ongelmia. Muita: multihuntterit ja tuki eivät voi tehdä mitään maksuasioille tai kultaa koskeville ongelmille, joten jos asiasi koskee kultaa tai maksuja, ota yhteyttä Plus-tukeen.

Kuten ennenkin, tuen ja multihuntterit saa kiinni myös pelin kautta. Lähetä viesti vastaanottajalle Support, jos haluat puhua tuen kanssa, ja vastaanottajalle Multihunter, jos sinulla on asiaa multihuntterille.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei