Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

G - Miten voin ansaita kultaa?

Kuten olet saattanut huomata, pelissä on mahdollisuus ansaita kultaa kutsumalla uusia pelaajia. Tässä on nopea ohje siihen.

Mitä voin ansaita?

Tällä hetkellä saat 20 kultaa jokaisesta uudesta värväämästäsi pelaajasta, joka rakentaa toisen kylänsä. Voit käyttää kullan miten tahdot, eikä tässä ole mitään jujua, paitsi että et voi siirtää kultaa uudelle tilille poistettuasi tilisi tai serverin päätyttä.

Mene aluksi omalle Ansaitse kultaa -sivullesi, joka löytyy Travian Plus -linkin takaa. Klikkaa valikosta linkkiä Ansaitse kultaa. Sivu näyttää tämäntyyliseltä::

playerhireplayer1.png

Voit kopioida sieltä oman henkilökohtaisen värväyslinkkisi ja lähettää sen ystävillesi, laittaa sen allekirjoitukseesi keskustelufoorumeilla ja levittää sitä ympäriinsä haluamallasi tavalla. On myös toinen vaihtoehto: voit lähettää kutsun ystävillesi sähköpostitse klikkaamalla vihreää linkkiä. Sen kautta päädyt tämännäköiselle sivulle:

playerhireplayer2.png

Lisää ruutuihin yhdestä kuuteen sähköpostiosoitetta, joihin haluat kutsun lähettää, lisää halutessasi oma viestisi ja paina Lähetä-nappia. Jos joku kutsumasi pelaaja rekisteröityy linkkisi kautta, hänen tilinsä ilmestyy taulukkoon kullanansaitsemissivullesi.

<playerhireplayer3.png

Kutsuttavien pelaajien määrää ei ole rajoitettu mitenkään. Samoin voit ansaita rajattomasti kultaa tällä menetelmällä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei