Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Yleistä

Travian tarjoaa mahdollisuuden pelaajien väliseen kanssakäymiseen neljällä eri tavalla:

Hyökkäykset

Voit hyökätä kenelle tahansa pelaajalle, kunhan heillä ei ole uuden pelaajan suojaa tai he eivät ole jäädytettynä. Hyökätäksesi tarvitset joukkoja ja kohteen. Kohteen voit valita kartan kautta, tilastoista tai antamalla kohdekylän tiedot kokoontumispisteen kautta. Normaalin hyökkäyksen ja ryöstöhyökkäyksen ero on siinä, että normaali hyökkäys jatkuu kunnes joko puolustajan tai hyökkääjän armeija on kuollut viimeistä miestä myöten, kun taas ryöstöhyökkäys tekee hieman vahinkoa kumpaankin armeijaan, ja lähes aina hyökkääjältä selviää vähintään yksi sotilas.

Vahvistukset

Voit lähettää vahvistuksia kenelle tahansa pelaajalle, kunhan heillä ei ole uuden pelaajan suojaa tai he eivät ole jäädytettynä. Lähettääksesi vahvistuksia jollekin tarvitset joukkoja ja kohteen. Kohteen voit valita kartan kautta, tilastoista tai antamalla kohdekylän tiedot kokoontumispisteen kautta. Vahvistuksiksi lähettämäsi joukot pysyvät kohdekylässä kunnes ne kuolevat taistelussa, kutsut ne kotiin tai kylän omistaja lähettää ne kotiin. Joukkojen ylläpidosta vastaa vahvistettavan kylän omistaja.

Kaupankäynti

Tori (esivaatimukset: päärakennus tasolla 3 [T3:ssa lisäksi viljasiilo tasolla 1 sekä varasto tasolla 1]) tarjoaa mahdollisuuden lähettää resursseja muille pelaajille, kunhan kylästä resursseja löytyy. Voit joko hyväksyä jonkun jättämän vaihtotarjouksen, tehdä omia tarjouksia tai vain lähettää resursseja toiseen kylään. Et tarvitse toria vastaanottaaksesi resursseja muilta pelaajilta, mutta ilman toria et näe, onko sinulle tulossa resurssilähetyksiä

Viestintä

Oikeanpuoleisen viestipainikkeen kautta voit lukea, kirjoittaa ja, jos sinulla on Plus-tili, arkistoida viestejä sekä tarkastella muistiinpanojasi. Kirjoita vain pelaajan nimi viestin vastaanottajaksi, otsikoi viesti ja kirjoita viestisi (muista pitää sisältö sääntöjen mukaisena!) Sen jälkeen klikkaa Lähetä-nappia, ja viestisi lähetetään vastaanottajalle. Jos sinulla on vaaditut oikeudet, voit lähettää kerralla saman viestin koko liittoumallesi kirjoittamalla vastaanottajan paikalle koodin [ally].


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei