Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Kaupungintalo

Town Hall

Esivaatimukset:
päärakennus taso 10
akatemia taso 10

Kaupungintalossasi voit järjestää hienoja juhlia. Nämä juhlat lisäävät kulttuuripisteitäsi. Kaupungintalon tason nostaminen lyhentää juhlien kestoa.

Kulttuuripisteitä tarvitaan uusien kylien perustamiseen ja valtaamiseen. Jokainen rakennus tuottaa kulttuuripisteitä, sitä enemmän mitä korkeampi sen taso on. Juhlien avulla saat parannettua kulttuuripistetuotantoasi vähäksi aikaa, ja kulttuuripisteet myönnetään heti juhlien käynnistyttyä.

Pienet juhlat antavat vain kulttuuripisteitä, mutta suuret juhlat vaikuttavat lisäksi senaattorin ja päällikön tehokkuuteen. Suuret juhlat kasvattavat uskollisuudenlaskukykyä enimmillään 5 prosenttiyksiköllä. Vastaavasti puolustavan osapuolen pitämät juhlat heikentävät vihollispäällikön vaikutusvaltaa.Juhlat
Level   Lumber Clay Iron Crop KP
1 Pienet juhlat 6400 6650 5940 1340 500
10 Suuret juhlat 29700 33250 32000 6700 2000

Tasosta riippuvat tekijät (kuten rakennuskustannukset ja tuotetut kulttuuripisteet) löytyvät täältä.
Täydellinen rakennusaikataulukko löytyy täältä nopeudelle 1x ja täältä nopeudelle 3x.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei