Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Päärakennus

Main Building

Esivaatimukset: ei mitään

Kylän rakentajat asuvat päärakennuksessa. Mitä korkeampi sen taso on, sitä nopeammin uusia rakennuksia rakennetaan.

Kun sinulla on rakennuksia rakennusjonossa ja päärakennuksesi tuhotaan tai sen tasoa nostetaan, keskenräisten rakennusten rakennusajat eivät muutu. Sama pätee rakennusten esivaatimuksiin: vaatimukset tarkistetaan sillä hetkellä, kun annat rakennuskäskyn, ja jos tilanne muuttuu ennen rakennuksen valmistumista, sillä ei ole vaikutusta. Ainoa poikkeus on se, jos rakennuksen vaatimuksena on pääkaupunkistatus.

Purkaminen
Jos et tarvitse rakennusta enää, voit määrätä rakentajasi purkamaan sen. Siihen vaaditaan vähintään tason 10 päärakennus. Rakennuksen purkamiseksi sinulla on kolme eri vaihtoehtoa:

  • Taso kerrallaan odottaen joka tasolla tietyn aikaa
  • Taso kerrallaan käyttäen Rakennustyön välitön valmistuminen - optiota (2 kultaa) purkaaksesi tason ilman että sinun tarvitsee odottaa
  • Koko rakennuksen purkaminen kerralla käyttäen Tuhoa kokonaan - optiota (5 kultaa).

Jos päärakennuksesi tuhotaan kylästä joka ei ole pääkaupunkisi eikä myöskään viimeinen kyläsi ja olet viljalukossa, voit rakentaa sen uudestaan vain jos kaikki viljapeltosi ovat tasolla 5 tai viljan nettotuotantosi on 198 tunnissa tai suurempi

Tasosta riippuvat tekijät (kuten rakennuskustannukset ja tuotetut kulttuuripisteet) löytyvät täältä.
Täydellinen rakennusaikataulukko löytyy täältä nopeudelle 1x ja täältä nopeudelle 3x.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei