Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Gallialaiset

Gallialaiset

GaulGallialaiset ovat kolmesta Travianin heimosta rauhanomasin. Heidän joukkonsa on koulutettu erinomaiseen puolustukseen, mutta heidän hyökkäystaidoillaankin voi kilpailla muita heimoja vastaan. Gallialaiset ovat synnynnäisiä ratsastajia. Heidän hevosensa ovat kuuluisia nopeudestaan, minkä ansiosta he voivat iskeä juuri sinne, missä he tekevät eniten vahinkoa ja nopeasti tehdä selvää hämmentyneistä vihollisistaan.

Tällä heimolla puolustus onnistuu helposti, mutta aggressiivisempi taktiikkain on mahdollinen. Sinulla on mahdollisuus suuntautua mihin tahansa strategiseen suuntaan (puolustava vai aggressiivinen, yksinäinen susi vai luotettava apuri, kauppias vai ryöstäjä, jalkaväki vai ratsuväki, uudisraivaaja vai valtaaja), mutta tarvitset hieman kokemusta ja taitoa. Kaikesta huolimatta heimo sopii myös aloittelijoille.

Erot muihin heimoihin:

  • Nopeusbonus: pelin nopeimmat joukot
  • Keskitasoinen puolustusbonus paaluaidan vuoksi
  • Kauppiaat voivat kantaa 750 resurssiyksikköä (nopeus: 24 ruutua/tunti)
  • Kätkö on kaksi kertaa isompi
  • Kalliit piiritysaseet
  • Halvat uudisasukkaat
  • Erikoisrakennus: ansoittaja

Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei