Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

G - Voinko siirtää (jäljelläolevan) kultani?

Voit siirtää kultasi vain, jos olet tilannut tilillesi kultaa vähintään kerran (ilmainen aloituskulta, tehtävistä tienattu kulta, värväyslinkeillä ansaittu kulta ja hopeasta tehty kulta ei ole siirrettävissä).

Huomaa, että voit siirtää kultaa vain saman maan/version servereiden välillä (Nordic -pelikierrokselta toiselle Nordic -pelikierrokselle). Kullan siirtäminen toisen maan pelikierrokselle ei ole mahdollista. Eräillä palvelimilla on kuitenkin poikkeuksia, ja siitä ilmoitetaan erikseen foorumilla pelikierroksen käynnistymisilmoituksessa.

Miten voin siirtää kultani?

Kun olet poistanut tilisi (tuhoamislaskuri on kulunut loppuun saakka etkä enää pysty kirjautumaan tilillesi), saat sähköpostiisi viestin, jossa on kullansiirtolinkki. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tiliäsi rekisteröidessäsi tai jonka olet myöhemmin vaihtanut tilisi osoitteeksi.

Jos olet ostanut kultaa hiljattain, tilin poistamisessa saattaa olla ylimääräinen jäähdytysaika, joka on odotettava ennen tilin poistamista. Asiakaspalvelu ei voi nopeuttaa tätä prosessia.

Kullan siirtoon käytettävä linkki ja sähköposti on syytä säilyttää turvallisessa paikassa. Emme voi palauttaa siirtolinkkejä tapauksissa, joissa yli 6 kuukautta on kulunut niiden luomisesta.

Jos kullan siirtoon käytettävä sähköposti ei ilmestynyt laatikkoosi, tarkista aivan ensimmäisenä roskapostikansiosi. Ajoittain kullan siirtoon käytettävät viestit päätyvät roskapostisuodattimien uhreiksi.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei