Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Shadow Empires - Ryhmät

Shadow Empires esittelee peliin uuden konseptin - Ryhmät. Pelin alussa pelaajat valitsevat heimonsa ja lisäksi ryhmänsä. Valittavana on 5 ryhmää. Jokainen ryhmä aloittaa pelin eri sijainnilla kartalla:

Keisarikunta – keskustassa Dynastia – kaakossa
Empire Dynasty
Kapinalliset – luoteessa Lauma – idässä
Rebels Horde
Ryöstelijät – pohjoisessa
Marauders


Aluksi tietyn ryhmän uudet pelaajat alkavat samalla alueella. Kun se on täytetty, uudemmat pelaajat alkavat esiintyä toisella lähellä olevalla alueella ja niin edelleen. Se ei enää riipu neljänneksistä tai etäisyydestä karttakeskuksesta.

Alueet

Ryhmät eivät vain määrittele pelaajien aloituspaikkaa, vaan myös tuovat uuden tason yhteistyön pelaajien välillä.

Alueita valloittavat nyt ryhmittymät, eivät yksittäiset liitot. Sekä ryhmät että liitot, jotka auttoivat valloittamaan alueita, saavat voittopisteitä. Kuitenkin vain yksi liittolainen voi saada alueen muinaisen voiman hallintaansa. Katso lisätietoja alueista ja muinaisvalloista käsittelevästä artikkelista.

Ryhmien pelaajat ja liittoumat

Pelaajat valitsevat ryhmänsä pelin alussa eivätkä voi muuttaa tätä valintaa.

Liittouma kuuluu liittouman luoneen pelaajan ryhmään. Sitä ei myöskään voida muuttaa myöhemmin.

Pelaajat voivat kuitenkin vapaasti liittyä mihin tahansa liittoumaan. Joten vaikka aloittaisit ryhmässä Kapinalliset, voit liittyä liittoumaan, joka kuuluu Hordeen tai muuhun ryhmään.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei