Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Kulta-/Plus-/Kultaklubiominaisuudet

Plus-tili

Plus-tili sisältää erinäisiä toimintoja, ja sen voi ostaa käyttöönsä kullalla (Gold). Toisin kuin Kultaklubin, Plus-tilin kesto on rajallinen, ja kun aika kuluu umpeen, se täytyy ostaa uudelleen, jotta toiminnot olisivat taas käytössä. Alapuolella on lista Plus-tilin ominaisuuksista:

Kulta

Voit ostaa muutamia toimintoja, jotka eivät sisälly Plus-tiliin eivätkä Kultaklubiin. Ohessa on lista toiminnoista:

Kultaklubi

Voit ostaa Kultaklubin jäsenyyden hintaan 100 Gold  (50 Gold speed-serverillä) koko kierroksen ajaksi. Kultaklubi sisältää joitakin ilmaisia toimintoja sekä muutamia muita toimintoja, jotka saat käyttöösi lisämaksua vastaan. Huomaa, että Kultaklubiin käytettyä kultaa ei hyvitetä serverin loputtua tai tilin poistamisen jälkeen.

Kultaklubiin sisältyvät seuraavat toiminnot:


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei