Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Liittouman diplomatia


Diplomatiasivu on elintärkeä jokaiselle liittoumalle. Ensimmäisen valikon kautta voit lähettää liittoutumistarjouksen, rauhansopimusehdotuksen tai sodanjulistuksen toiselle liittoumalle. Ennen diplomaattisen suhteen valintaa sinun on kirjoitettava kenttään sen liittouman nimi, jolle diplomatiaa ehdotat.

Tämän valikon alapuolella näet listan jo lähettämistäsi tarjouksista, jotka odottavat vastaanottajan hyväksyntää tai hylkäämistä. Vastaavasti seuraavassa listassa näkyy omalle liittoumallesi lähetetyt diplomaattiset ehdotukset, jotka voit hyväksyä tai hylätä.

Viimeiseksi sivulla näkyy listattuna jo olemassa olevan diplomaattiset suhteet oman liittoumasi ja muiden liittoumien välillä. Niitä ovat sodat, rauhat ja liittolaisuudet.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei