Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Anna titteli ja oikeuksia


Käytä tätä toimintoa, kun haluat antaa oikeuksia liittouman jäsenelle. On useita eri asioista, joihin liittouman perustaja voi jäsenet valtuuttaa. Emme esittele sitä tarkemmin tässä, koska asiasta on jo yksityiskohtainen ohje toisaalla Answersissa. Liittouman perustajan kannattaa aina harkita tarkkaan, kenelle antaa oikeuksia. Jos annat jollekin samat oikeudet kuin itselläsikin on, hän pystyy samaan kuin sinäkin – muun muassa ottamaan sinulta pois oikeuksia. Jos liittouman perustaja lähtee liittoumasta, eikä kenellekään liittouman jäsenistä ole täysiä oikeuksia, liittouma jatkaa olemassaoloaan, mutta kenelläkään ei ole täysiä hallinnointioikeuksia.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei