Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Rakennus - Infrastruktuuri - Yleistä

Infrastruktuuri

Infrastruktuurirakennuksia ovat kaikki ne rakennukset, jotka eivät liity sotilastoimintaan. Nämä rakennukset on esitelty lyhyesti tässä.

Kaupungintalo
Kaupungintalolla pidetään juhlia. Tasolla 1 voit pitää pienet juhlat ja tasolla 10 suuret juhlat. Juhlat tuottavat sinulle kulttuuripisteitä, ja suuret juhlat lisäksi auttavat kylien valtaamisessa.

Kivenhakkaaja
Kivehakkaaja auttaa vahvistamaan rakennuksiasi kestävämmäksi katapultteja vastaan. Kivenhakkaajan voi rakentaa vain pääkaupunkiin.

Aarrekammio
Tarvitset aarrekammion artefaktin tai maailmanihmeen rakennusohjeen säilyttämistä varten.

Maailmanihme
Maailmanihme (johon viitataan myös lyhenteellä WW, Wonder of the World) tarvitaan pelin voittamiseen. Pelikierroksen voittaa se liittouma, joka ensimmäisenä onnistuu rakentamaan maailmanihmeensä tasolle 100.

Päärakennus
Päärakennus on Travianin tärkein rakennus. Melkein kaikilla rakennuksilla on vaatimuksena päärakennuksen taso X, ja päärakennuksesi lisäksi nopeuttaa kaikkia kyläsi rakennustöitä. Kun rakennus on tasolla 10, voit purkaa sen avulla rakennuksia, joita et enää tarvitse.

Kätkö
Kätkön tarkoitus on piilottaa resurssit hyökkääjältä. Tämä on erityisen hyödyllistä pelin alussa, kun sinulla ei ole tarpeeksi joukkoja tehokkaaseen puolustukseen ryöstelijöitä vastaan.

Laajentaminen - palatsi ja virka-asunto
Ensimmäisen kyläsi kasvaessa yhä suuremmaksi haluat lopulta perustaa uusia kyliä. Se onnistuu kouluttamalla uudisasukkaita. Uudisasukkaita voi kouluttaa aina, kun sinulla on vapaa laajennuspaikka. Sellaisen saat palatsin tasoilla 10, 15 ja 20 tai virka-asunnon tasoilla 10 ja 20.

Kaupankäynti - tori ja kauppavirasto
Resursseja on aina epätasainen määrä, kun pelaat aktiivisesti. Ratkaistaksesi ongelman voit vaihtaa resursseja muiden pelaajien kanssa torin avulla. Myöhemmässä vaiheessa peliä tarvitset enemmän kantokapasiteettia kauppiaillesi. Sitä saat kauppaviraston avulla.

Lähetystö
Lähetystö on diplomatian keskus. Se mahdollistaa liittoumaan liittymisen sekä liittouman perustamisen. Voit liittyä liittouman jäseneksi, kun lähetystösi on tasolla 1 ja olet saanut kutsun liittouman johtajalta, ja perustaa oman, kun lähetystösi on tasolla 3.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei