Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

03. Miten rekisteröidytään ja päästään peliin?

Nyt on aika rekisteröidä tili, jotta pääset pelaamaan.

Registration

Kuten rekisteröintilomakkeessa ehdotetaan, kannattaa lukea ohjeet aluksi, jotta ymmärrät paremmin kolmen eri heimon erot. Mutta ei nyt huolehdita siitä.

VAIHE 1: Keksi itsellesi käyttäjänimi. Vaikka se kuulostaa helpolta, se saattaa osoittautua vaikeaksi tehtäväksi. Millaisen nimen ikinä valitsetkin, huolehdi siitä, että se on sopivaa katseltavaa myös peliä pelaaville lapsille.

VAIHE 2: Syötä sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla ei ole sellaista, tee itsellesi sähköpostiosoite. Yahoo, Hotmail ja Gmail ovat kaikki hyviä ja luotettavia palveluita siihen tarkoitukseen.

VAIHE 3: Keksi tilillesi salasana. Muutama ohje: Yritä keksiä salasana, joka on mahdollisimman vaikea arvata. Älä käytä syntymäpäivääsi tai osia nimestäsi. Yritä saada se näyttämään niin satunnaiselta kuin mahdollista. Numeroiden ja kirjainten käyttäminen satunnaisessa järjestyksessä on hyvä tapa varmistaa salasana turvallisuus. Muista kuitenkin kirjoittaa salasanasi talteen jonnekin, ettet unohda sitä.

VAIHE 4: Valitse heimo. Vaihtoehtoja on kolme, ja jokaisella on omat heikkoutensa ja vahvuutensa. Aloittelijana kannattaa valita heimo, joka parhaiten sopii tarpeisiisi, joita ovat resurssien kerääminen ja vallatuksi tulemisen välttäminen. Gallialaisten kätkö piilottaa kaksi kertaa niin paljon resursseja kuin muiden heimojen kätköt (tästä lisää myöhemmin), ja lisäksi heidän puolustuksensa on tehokasta. Gallialaiset saattaisivat siis olla hyvä valinta. Jos kuitenkin olet enemmän kiinnostunut tappamisesta ja ryöstelystä, teutonit voisivat olla heimosi. Teutonien hyökkäysjoukot ovat parhaita, ja lisäksi he pystyvät ryöstämään osan kätkössä olevista resursseista: kätköt piilottavat teutoneilta vain 80 % siitä, mitä niiden pitäisi. Jos siis hyökkäät jollekin, jolla on 300 resurssia piilottava kätkö (300 kutakin, eli yhteensä 1200 resurssia), kätkö piilottaakin teutoneilta vain 240 kutakin resurssia. Useimmat ihmiset kuitenkin ovat taipuvaisia valitsemaan roomalaiset, jotka ovat hyvin tasapainoinen vaihtoehto. Niillä on hyvät hyökkäys- ja puolustusvalmiudet, ja lisäksi roomalaiset voivat rakentaa yhtä aikaa rakennuksia ja resurssikenttiä.

VAIHE 5: Valitse aloitussuunta. Mielestäni aloituspaikalla ei ole mitään merkitystä. Totuus on, että kylääsi ryöstellään riippumatta siitä, missä aloitat. Jos välttämättä haluat jonkin neuvon aloituspaikan valinnassa, suosittelisin valitsemaan lounaan, koska se on negatiivisissa koordinaateissa ja negatiivisuudessa on jotain siistiä.

VAIHE 6: Lue ja hyväksy pelin säännöt kuten myös käyttöehdotkin. On suositeltavaa ihan oikeasti lukea säännöt eikä vain klikata rastia ruutuun, jossa sanotaan, että hyväksyt kaiken, mitä niissä sanotaan.
Lisäksi voit tilata Travianin uutiskirjeen ja saada sähköpostiisi peliä koskevia uutisia ja tietoa.

VAIHE 7: Paina Rekisteröidy-nappia.

Activation
Painettuasi nappia sinut ohjataan aktivointisivulle, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi Travianiin ja sinulle kerrotaan, että sähköpostiosoitteeseesi on lähetetty aktivointiviesti. Mene sähköpostiisi, avaa viesti, kopioi sieltä aktivointikoodi ja liitä se aktivointisivulla olevaan tekstikenttään. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi, tarkista roskapostikansiosi. Odottele hetki, ja jos viestiä ei ala kuulua, mene takaisin aktivointisivulle ja klikkaa vihreää linkkiä.

Tilisi on onnistuneesti aktivoitu! Klikkaa tästä kirjautuaksesi sisään. Ensimmäisellä kerralla, kun tulet sivulle, se on tyhjä, mutta jos valitset "Muita minut"-valinnan, kirjautumistietosi ovat sivulla jatkossa valmiina. Kirjoita nimesi ja salasanasi ja paina Kirjaudu-nappia.

Selitän vielä lyhyesti, miten valikko vasemmassa laidassa eroaa etusivun vastaavasta.

side bar

(punainen): Tämä on sivuvalikko. Se näkyy Travianin jokaisella sivulla. Sieltä löytyy linkkejä Travianin eri sivuille.

 • Etusivu:

  Tämä on linkki Travianin etusivulle.

 • Ohjeet:

  Tästä avautuu manuaali, jossa kerrotaan rakennuksista ja joukoista. (Huomaa, että jos et ole kirjautuneena, näet heimot, rakennukset ja usein kysytyt kysymykset, mutta jos olet kirjautuneena, ohje sisältää tietoa vain joukoista ja rakennuksista, mutta yksityiskohtaisemmin kuin edellä.)

 • Kirjaudu:

  Tästä painikkeesta kirjaudutaan peliin.

 • Rekisteröidy:

  Tästä pääset rekisteröitymissivulle.

 • Foorumi:

  Tämä johtaa pelin foorumille, jossa voit jutella muiden pelaajien kanssa.

 • Chat:

  Tästä pääset reaaliaikaiseen chattiin, jossa voit saada nopeasti apua ongelmiisi tai muuten vain jutella pelistä.

 • Julkaisija:

  Tällä sivulla kerrotaan tietoja Travianin tekijöistä. Siellä on heidän postiosoitteensa ja puhelinnumeronsa.

 • Tuki:

  Tältä sivulta löydät tietoja siitä, keneen voit ottaa yhteyttä ongelmissasi ja miten se onnistuu.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei