Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Mikä on Kultaklubi?

Voit ostaa Kultaklubin jäsenyyden hintaan Gold 100 normaalinopeuksisella serverillä koko serverin ajaksi. Kun 250 päivää serverin alkamsiesta on kulunut, Kultaklubin hinta laskee yhdellä kullalla joka päivä. Vähimmillään hinta on Gold 1.
Nopeammilla servereillä pelin kesto ei vaikuta hintaan, vaan Kultaklubi maksaa aina puolet siitä, mitä normaalilla serverillä (Gold 50).

Kultaklubi tarjoaa ilmaisia toimintoja, joita voi käyttää rajoituksetta, sekä muutamia omiaisuuksia, jotka saat käyttöösi lisämaksusta. Huomaa, että Kultaklubista ei hyvitetä mitään serverin päättyessä tai tilin poistamisen yhteydessä.

Kultaklubiin sisältyy seuraavat toiminnot:


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei