Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Joukot - Nataariritari

Natarian KnightEsivaatimukset kehitykselle: ?
Esivaatimukset koulutukselle: ?

Vain kaikkein taidokkaimmat ja vahvimmat nataarisoturit selviävät koulutuksesta ja tulevat nataariritareiksi. Heidän taistelemistaan ei voi kuin katsoa pelonsekaisella kunnioituksella, ja se kertoo, millaista todellinen sodankäynti on. He heiluttavat miekkojaan kuin olisivat yhtä aseidensa kanssa ja käyttävät kilpiään kuin ne olisivat luontainen osa heidän vartaloitaan. Jopa hevoset, joilla he ratsastavat, ovat tarkoitusta varten erityisesti siitettyjä ja koulutettuja - mikään tavallinen hevonen ei voisi pitää haarniskaa, joillaista ritarien hevoset käyttävät - saati sitten kantaa ritaria itseään ja vielä sen lisäksi pystyä käymään sotaa. Huhut heidän mahdistaan ovat saavuttaneet kaukaisimmatkin kuningaskunnat ja levittäneet pelkoa ja kauhua.

  lumber clay iron crop upkeep research time
Kehitys ? ? ? ? / ?
Koulutus ? ? ? ? ? ?
Nopeus ? ruutua tunnissa
Voi kantaa
? resurssia

Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei