Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Lista mahdollisista mitaleista

Mitä mitalit ovat?

Version T3.1 mukana peliin tulivat pelaaja- ja liittoumamitalit. Näitä mitaleita jaetaan viikoittain pelaajille, jotka onnistuivat pääsemään viikon Top10-tilastoihin.

Top10-tilastot nollataan viikoittain maanantaina kello 0.00 GMT.

Miten saan mitalin?

Tällä hetkellä on neljä mitalikategoriaa sekä muutamia erityismitaleja:
* Nousijamitalit
* Parhaiden hyökkääjien mitalit
* Parhaiden puolustajien mitalit
* Parhaiden ryöstäjien mitalit
* Bonusmitalit
* Rajallisesti saatavilla olevat mitalit
* Liittoumamitalit

Ansaitaksesi mitalin sinun on oltava paras jossain kategoriassa jollain viikolla.

Nousijat

Nämä mitalit annetaan pelaajille, jotka nousevat eniten sijoja asukaslukutilastossa. Suurimmassa osassa serveritä näitä mitaleita annetaan uusille rekisteröityneille, jotka voivat helposti loikata sijalta 21 000 sijalle 3 000 muutamassa päivässä, mikä tarkoittaa 18 000 sijan nousua.
Kun serverin rekisteröinti on suljettu (artefaktien tultua serverille) myös vanhojen pelaajien on helpompi saada näitä mitaleja valtaamalla kyliä ja muilla pienillä asukasluvunnostoilla. Tätä mitalia nimitetään usein simssausmitaliksi, eikä sitä pidetä kovin suuressa arvossa.

highest climbers.png

Parhaat hyökkääjät

Nämä mitalit annetaan pelaajille, jotka ovat tappaneet eniten joukkoja. Määrä lasketaan viljankulutuksen mukaan, ei yksiköiden lukumäärän mukaan. Pelaaja, joka tappaa 200 druidiratsastajaa, saa kaikkiaan 400 tappopistettä, sillä 200 druidia kuluttaa 400 viljaa.
Tapot voi kerätä ryöstöjen, hyökkäysten, valtausyritysten, keitaiden valtaamisten ja jopa omiin kyliinsä hyökkäilyjen avulla. Sankarisi ei tarvitse olla mukana hyökkäyksissä. Alempana esitellään sankarimitali, joka tulee peliin myöhemmässä vaiheessa ja joka kannustaa pelaajia käyttämään sankaria hyökkäyksissä.

best attackers.png

Parhaat puolustajat

Nämä mitalit annetaan pelaajille, jotka ovat tappaneet eniten vihollisen joukkoja puolustaessaan omaa valtakuntaansa. Määrä lasketaan siitä, kuinka paljon vihollisjoukkoja on kuollut omissa kylissäsi ja keitaissasi, ei siitä, kuinka paljon puolustusjoukkosi ovat tappaneet vihollisia muiden kylissä.
Tapot lasketaan samoin kuin hyökkääjämitaleissa: viljankulutuksesta yksikköjen lukumäärän sijasta. Sankarin ei tarvitse olla mukana puolustuksissa. Joukot, jotka kuolevat muurisi tai virka-asuntosi/palatsisi vaikutuksesta, lasketaan mukaan. Ansoihisi jääneet joukot ovat vankeja eivätkä kuolleita, joten niitä ei lasketa.

best defenders.png

Parhaat ryöstäjät

Nämä mitalit annetaan pelaajille, jotka ovat ryöstäneet eniten resursseja viikon aikana. Jos pelaajalta ryöstetään resursseja, menetettyjen resurssien määrä vähennetään ryöstösummasta.
Pelaajat, jotka katsovat Top10-tilastoa, saattavat nähdä negatiivisen numeron nimensä vieressä, jos he eivät ole onnistuneet ryöstämään takaisin samaa määrää, mikä heiltä on viety. Tämä on merkittävä tekijä liittouman ryöstömitalissa. Siihen lasketaan mukaan kaikkien liittouman jäsenten ryöstöt, ja jos jotakuta jäsentä ryöstellään jatkuvasti, määrä vähennetään kokonaisryöstösaaliin määrästä.

best raiders.png

Bonusmitalit

Nämä mitalit annetaan yhdistelmäbonuksena, kun pelaaja onnistuu pääsemään sekä hyökkäys- että puolustuslistoille samalla viikolla. Niitä ei anneta pelaajille, joilla on hyökkäys- ja puolustusmitalit eri viikoilta.

bonus.png

Rajallisesti saatavilla olevat mitalit

Nämä mitalit annettiin pelaajille, jotka tulivat Travian-miittiin Hammelburgissa Saksassa vuonna 2009. Miitin järjesti päämaja ja sitä mainostettiin .com- ja .de-foorumeilla tapahtumana, jonne kuka tahansa saisi tulla. Kuva-albumi tapahtumasta löytyy täältä: [linkki].
Mitaleita ei voi saada kukaan, joka ei osallistunut tapahtumaan.

limited edition medals.png

Liittoumamitalit

Tässä on kuvat kaikista liittoumamitaleista. Ne ovat täsmälleen samanlaiset kuin pelaajamitalit, mutta niissä on lisänä oliivinoksat. Oliivikruunut symboloivat voittoa ja niitä käytetään yleisimmin Olympialaisissa.
Vain sijat 1. - 10. ovat saatavilla liittoumille. Liittouman ei ole mahdollista ansaita mitalia Top10:ssa olemisesta useampia kertoja peräkkäin tai hyökkäys- ja puolustusmitalin saavuttamisesta samalla viikolla.

alliance.png

Miten mitalit laitetaan profiiliin

Jos olet voittanut mitalin, et saa siitä erillistä ilmoitusta pelissä. Näet mahdolliset mitalisi profiilinmuokkaussivulta. Alalaidassa on taulukko, jossa on listattuna mitalisi nimi, sijoituksesi, viikko jolloin sait mitalin ja koodi, jonka voit kirjoittaa profiiliisi.
Travianiin lisättiin "Tehtävä 13: Rauhankyyhky", jonka tarkoitus oli opettaa pelaajia löytämään koodit ja käyttämään niitä. Jatkossa kaikki uudet mitalit ja koodit löytyvät [#0]:n alapuolelta. Jokainen koodi on yksilöllinen ja kytköksissä tiliisi. Et voi käyttää samaa mitalia kahdesti etkä myöskään käyttää kenenkään muun mitalia omassa profiilissasi.

profile.png

MITALIT, JOITA EI OLE VIELÄ JULKAISTU

Parhaat kaupankäyjät

Näitä mitaleita ei ole vielä julkaistu missään Travianin nykyisissä versioissa, joten emme vielä tiedä, miten ne saavutetaan. Tämä mitalisetti on suunnattu kauppiaille, mahdollisesti tarjousten lukumäärän tai kokonaisvoiton perusteella. Esimerkiksi jos myyt 500 viljaa ja saat tilalle 1000 rautaa, saisit 500 pistettä.

best trader.png

Sankarimitalit

Näitä mitaleita ei ole vielä julkaistu missään Travianin nykyisissä versioissa, joten emme vielä tiedä, miten ne saavutetaan. Tämä mitalisetti on suunnattu sankareille, mahdollisesti viikon aikana puolustuksissa ja hyökkäyksissä kerättyjen tappopisteiden mukaan (kuten hyökkääjä-/puolustajamitalit) tai sankarin tason nousun mukaan (kuten nousijamitali).
T3.1:ssä julkaistiin sankarien julkinen ranking-lista, jota pääsee katsomaan pelin tilastoista.

heros.png


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei