Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Tilastot

Tilastot jakautuvat 5 tai 6 osaan. Ne ovat pelaajat, kylät, liittoumat, sankarit, yleiset ja jos sinulla on Plus-tili, plus-tilastot.

Pelaaja-, liittouma- ja kylätilastoissa on 3 alakategoriaa kussakin. Ne ovat hyökkäys, puolustus sekä top10. Hyökkäystilasto kertoo hyökkäyksellä tapettujen joukkojen yhteenlasketun viljankulutuksen. Puolustustilasto kertoo puolustuksessa tapettujen joukkojen yhteenlasketun viljankulutuksen. Top10-tilasto näyttää top10-hyökkääjät, -puolustajat, -ryöstäjät sekä -nousijat. Top10-tilastoihin päässeet saavat viikon lopulla mitalit.

Sankaritilasto näyttää listan serverin sankareista kokemuksen mukaisessa järjestyksessä.

Plus-tilasto on saatavilla vain, jos omistat Plus-tilin. Osio sisältää muutamia kuvauksia tilisi kehityksestä kylien, asukasluvun ja armeijan suhteen.

Yleisosio sisältää tietoa aktiivisuudesta sekä hyökkäysten ja menetysten suhteesta pelimaailmassa.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei