Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Sekalaista

Miten voin vapauttaa joukkoja, jotka ovat jääneet vihollisen ansoihin?
Hyökkää normaalilla hyökkäyksellä kylään, jossa joukkosi ovat vankina. Kunhan lähetät tarpeeksi joukkoja täyttämään jäljelläolevat ansat ja tuhoamaan puolustuksen, joukkosi vapautuvat.

Voinko perua hyökkäyksen?
Kyllä, mutta vain 90 sekuntia sen lähettämisen jälkeen.

Kuinka monta prosenttia asesepällä / haarniskapajalla tehdyt kehitykset vaikuttavat?
Suunnilleen 1,5 % per taso.

Mitä tapahtuu, jos vaihdan pääkaupunkia?
Jos vaihdat pääkaupunkia, alkuperäinen pääkaupunki menetää tason 10 ylittävät resurssikenttätasonsa ja kivenhakkaaja tuhoutuu. Uusi pääkaupunki menettää suuren kasarminsa ja suuren tallinsa, jos ne on sinne rakennettu. Lisäksi T2.5:ssä (classic-servereillä) aarrekammio tuhoutuu. Varo: pääkaupunginvaihtoa ei voi peruuttaa!

Voinko poistaa jonkun rakennuksistani?
Kyllä. Katso kohtaa Rakennusten purkaminen päärakennuksesta.

Miten voin rakentaa toisen kätkön?
Rakenna ensin ensimmäinen kätkösi tasolla 10.

Miten nälkäkuolemat toimivat?
1. Muualta tullut puolustus kuolee nälkään ensimmäisenä. Sen jälkeen omat joukkosi kuolevat nälkään seuraavassa järjestyksessä: muista omista kylistäsi tulleet joukot, kylän omat joukot sekä kylän omat joukot, jotka ovat matkalla.
2. Joukkotyyppi, jota kylässä on eniten, alkaa kuolla ensimmäisenä, ellei kylässä ole samaa määrää kahta eri tyyppiä. Jos näin tapahtuu, kuolee joukkoja järjestyksessä vasemmalta oikealle. Gallialaiset esimerkkinä: Falangi => Miekkasoturi => Tunnustelija jne.
3. Yleisesti ottaen sankarissa, senaattorilla ja legioonalaisella ei ole mitään eroa. Järjestelmä kuitenkin skannaa joukkoja vasemmalta oikealle ja yleensä paikalla on enemmän tavallisia yksiköitä kuin erikoisia. Oma sankari, joita voi olla vain yksi kappale, kuolee nälkään viimeisenä näistä syistä. Muista kuitenkin, että muiden pelaajien sankarit, päälliköt ja senaattorit kuolevat ennen kuin omat tavalliset rivimiehet.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei