Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Miten ryöstän artefaktin nataareilta?

Sinun täytyy hyökätä nataarikylään armeijalla, jonka mukana on sankari, ja voittaa hyökkäys. Sinun on myös tuhottava aarrekammio kylästä. Sinulla on oltava aarrekammio omassa kylässäsi sillä tasolla, jonka valtaamasi artefakti vaatii. Tason 10 aarrekammiossa voi pitää yhteen kylään vaikuttavaa artefaktia ja tason 20 aarrekammiossa tilin laajuista ja uniikkia artefaktia.

Normaalisti artefaktit ovat hyvin puolustettuja, joten on hyvä ajatus käyttää taistelusimulaattoria kokoontumispisteessä onnistuneeseen hyökkäykseen ja aarrekammion tuhoamiseen tarvittavien joukkojen ja katapulttien määrän selvittämiseen.

Nataarien alkuperäiskylissä olevat artefaktit ovat aina tason 20 Aarrekammiossa - lukuun ottamatta Maailmanihmeen rakennusohjeita jotka ovat aina tason 10 Aarrekammiossa.

Huom: Nataarikylät eivät pysty aktivoimaan artefaktien vaikutusta - artefaktit voidaan aktivoida vain pelaajien omistamissa kylissä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei