Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

IRC-palvelut

IRC-palvelut on järjestelmä, joka tarjoaa muutamia käyttäjien avuksi suunniteltuja palveluita:

 • Nickserv

  Voit reksiteröidä IRC-nimimerkkisi, jolloin kukaan muu ei voi käyttää sitä. Sen ansiosta kukaan ei voi esiintyä sinun nimissäsi sillä aikaa kun olet poissa. Lisäksi sinun on mahdollista liittyä kanaville automaattisesti, tai lähettää offline-viestejä IRC:ssä.

 • Chanserv

  Tämä palvelu mahdollistaa oman kanavasi rekisteröimisen. Se tarjoaa hallintajärjestelmän, jonka avulla voit lisätä muille erityisoikeuksia (SOP, AOP, HOP, VOP), joiden ansiosta he voivat avustaa sinua kanavasi pyörittämisessä.
  Joka kerta kun yhdistät verkkoon ja tunnistaudut Nickservin avulla, Chanserv huolehtii, että saat sinulle kuuluvat oikeudet niillä kanavilla, jotka omistat tai joille sinulla on pääsy.

 • Memoserv

  Tämä palvelu mahdollistaa viestien lähettämisen jollekin, joka ei juuri nyt ole paikalla (tai on - sillä ei ole väliä). Heti, kun viestin vastaanottaja tunnistautuu, hän saa ilmoituksen odottavista offline-viesteistä.

 • Botserv

  Kuten nimikin kertoo, palvelu tarjoaa botteja kanavan hoitamisen avuksi.
  Voit määritellä botin potkimaan käyttäjän kanavalta (ja bannaamaan, kun X kappaletta potkimisia on tehty) CAPSin raiskaamisesta, floodaamisesta, asiattomasta kielenkäytöstä ja muista syistä. Kätevää, mutta vaatii hieman enemmän yleistietoa IRC:stä ja näistä toiminnoista.

 • Hostserv

  Tätä useimmat käyttäjät eivät koskaan pääse käyttämään. Se on tarkoitettu henkilökunnan käyttöön heidän hostejaan varten.

 • Operserv

  Kuten nimikin kertoo, se on suunnattu verkon IRC-operaattoreille. Se tarjoaa useita hallinnollisia työkaluja verkon pyörittämiseen.

Nickserv

Kun käytät irkkiä usein, on mukavaa, jos kukaan ei voi varastaa vakionimimerkkiäsi.
TravianGamesin IRC suosittelee käyttäjiä rekisteröimään nimimerkkinsä ongelmien välttämiseksi. Ylläpito ei voi auttaa, jos rekisteröimätön nimimerkkisi varastetaan. Käyttäjiä on yli 3 miljoonaa ympäri maailman, joten on hyvin mahdollista, että joku muu käyttää samaa nimeä.

Kun käytät pelin chat-sovellusta, nimimerkkisi on tyyppiä T_Guest*** tai CCN|Nikki
C = maa, N = serverin numero. Esimerkki: fi4|Nikki

Voit vaihtaa nimesi:

/nick haluamasi_nikki

Kun nimesi on vaihdettu, on aika rekisteröidä se.
Tässä on rekisteröintikomento:

/NickServ REGISTER password sinun@sähköpostiosoitteesi

Jos olet tehnyt kaiken oikein, seuraava viesti ilmestyy näkyviin:

-NickServ- A passcode has been sent to sinun@sähköpostiosoitteesi, please type /msg NickServ confirm to complete registration

Tarkista sähköpostisi ja etsi viesti, joka on lähetetty osoitteesta irc@travian.org.
Viestissä on komento, joka sinun täytyy suorittaa rekisteröinnin vahvistamiseksi. Komento näyttää tältä:

/NickServ CONFIRM koodi

Jos sähköpostia ei tullut, tarkista roskapostikansiosi.

Jos olet tehnyt kaiken oikein, seuraava viesti ilmestyy näkyviin:

-NickServ- Nickname nikki registered under your account: hostname -NickServ- Your password is salasana - remember this for later use.

Tämä tarkoittaa, että olet juuri vahvistanut rekisteröitymisesi IRC:hen.
Seuraavalla kerralla, kun tulet irkkiin, sinun täytyy tunnistautua nimimerkilläsi. Järjestelmä tietää, että olet sama ihminen. Tunnistautuminen tapahtuu näin:

/NickServ IDENTIFY salasana

Jos törmäät ongelmiin, voit liittyä IRC-tukikanavalle ja kysyä kysymyksesi siellä:

/join #help

Extra: Siinä tapauksessa, että haluaisit IRC-palveluiden kommunikoivan kanssasi jollain toisella kielellä, voit valita kielen seruaavalla komennolla:

/NickServ set language

10 muuttaa kielen hollanniksi.

Saatavilla olevat kielet:

1. English
2. Français
3. Deutsch
4. Italiano
5. Português
6. Español
7. Türkçe
8. Catala
9. Åëëç?*éêÜ (Greeks)
10. Dutch
11. ??????? (Russian)
12. Magyar (Hungarian)
13. Polski

Epäaktiivisuus:
Nimimerkit, joita ei ole käytetty 60 päivään, poistetaan. Kanavat poistetaan 30 päivän epäaktiivisuuden jälkeen. Lisätietoja palveluista löydät täältä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei