Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Pääkaupungit

Siirryttäessä T2:sta T3:een pääkaupungeissa on tapahtunut melkoisesti muutoksia. Tästä löydät yksityiskohtaisen selonteon T3:n pääkaupungeista.

Mikä pääkaupungissa on niin erityistä?

  • Pääkaupungia ei voi valloittaa
  • Ei ole mahdollista rakentaa suurta kasarmia eikä suurta tallia pääkaupunkiin
  • Voit rakentaa kivenhakkaajan pääkaupunkiin. Se kasvattaa rakennusten kestävyyttä enimmillään 300 prosenttia
  • Voit laajentaa pääkaupungin resurssikenttiä rajattomasti, ainakin teoriassa

Miten valitsen pääkaupunkini?

Ensimmäinen kyläsi on pääkaupunkisi riippumatta siitä, rakennatko sinne virka-asunton, palatsin vai et kumpaakaan. Kylä menettää pääkaupunkistatuksensa vasta, kun nimität toisen kylän pääkaupungiksesi. Se onnistuu rakentamalla palatsi kylään, josta haluat uuden pääkaupungin ja klikkaamalla palatsissa linkkiä "Tee tästä kylästä pääkaupunki". Se onnistuu T3:ssa palatsin olessa tasolla 1 (T2.5 vaatii palatsin tasolla 10). Pääkaupunginvaihto tulee vahvistaa salasanallasi. Palatsin voi rakentaa vain yhteen kylään kerrallaan, aivan kuten T2:ssa.

Capital link in the Palace

Mitä tapahtuu, kun vaihdan pääkaupunkia?

Jos vaihdat pääkaupunkia, alkuperäinen pääkaupunki menetää tason 10 ylittävät resurssikenttätasonsa ja kivenhakkaaja tuhoutuu, kuin myös panimo (teutonien ollessa kyseessä). Uusi pääkaupunki menettää suuren kasarminsa ja suuren tallinsa, jos ne on sinne rakennettu. Lisäksi T2.5:ssä (classic-servereillä) aarrekammio tuhoutuu. Varo: pääkaupunginvaihtoa ei voi peruuttaa!

Mistä tiedän, mikä viholliseni kylistä on pääkaupunki?

Pääkaupunki on merkitty (pääkaupunki)-tagilla pelaajan kylälistalla.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei