Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Kauppareitti

Kauppareittitoiminto mahdollistaa ennaltamäärättyjen reittien määrittelemisen kauppiaille. Kauppiaat kulkevat saman matkan joka päivä tiettyyn aikaan.

traderoute

Kauppareitti luodaan torin kautta. Kun sinulla on enemmän kuin 1 kylä, välilehti Kauppareitit tulee näkyviin. Tältä näkymä näyttää silloin, kun et ole vielä määritellyt kauppareittejä. Luo kauppareitti klikkaamalla "Luo uusi kauppareitti"-linkkiä.

traderoute

Linkin klikkaamisen jälkeen tämä ruutu tulee näkyviin.

  • Kohdekylä: kylä, johon resurssit lähetetään. Huomaa, että voit lähettää resursseja ainoastaan omiin kyliisi.
  • Resurssit: ilmiselvästi tähän tulee resurssimäärät, jotka haluat lähettää.
  • Aloitusaika: kellonaika, jolloin kauppiaat lähtevät liikkeelle joka päivä.
  • Lähetykset: kuinka monta kertaa haluat kauppiaiden vievän lähetyksen päivässä.

traderoute

Kun kauppareitti on luotu, näet sen klikkaamalla Kauppareitit-välilehteä torilla. Voit valita kauppareitin ja painaa Muokkaa-painiketta tai punaista rastia. Näet tästä myös aloitusajan, resurssimäärät, käytettyjen kauppiaiden määrän sekä kuinka kauan kauppareitti on vielä voimassa. Kauppiaat-sarakkeessa näet luvun "3x1". 3 on kuljetusten lukumäärä, 1 puolestaan kauppiaiden lukumäärä. Toisin sanoen yksi kauppias kulkee määrätyn reitin kolmesti joka päivä.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei