Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

G - Voinko siirtää (jäljelläolevan) kultani?

Voit siirtää kultasi vain, jos olet tilannut tilillesi kultaa vähintään kerran (ilmainen aloituskulta ja värväyslinkeillä ansaittu kulta ei ole siirrettävissä). Kun olet poistanut tilisi (kun et enää pysty kirjautumaan tilillesi), saat sähköpostiisi viestin, jossa on kullansiirtolinkki. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit tiliäsi rekisteröidessäsi tai jonka olet myöhemmin vaihtanut tilisi osoitteeksi. Huomaa, että voit siirtää kultaa vain saman maan/version servereiden välillä (.fi-serveriltä toiselle .fi-serverille). Kullan siirtäminen toisen maan serverille ei ole mahdollista.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei