Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Sankarin piirteet

Sankarin piirteet 

Kun klikkaat sankarin kuvaa (sijaitsee vasemmalla ruudullasi), näet sivun jossa on paljon erilaisia asetuksia sankarillesi. Tässä tekstissä käymme läpi ensimmäisen välilehden: sankarin piirteet. Muiden välilehtien selitykset löydät myös answers-sivulta. 

Tämän välilehden nimi on ‘Piirteet’ - ja ensimmäinen asia jonka näet tällä välilehdellä on yleistä tietoa sinun sankaristasi: 

  • Ylimpänä on sankarisi tämänhetkinen kotikylä. 
  • Sen alla näet piiloutuuko vai ottaako sankari osaa taisteluun hyökkäyksen osuessa kylääsi.
  • Sitten näet sankarisi terveyspalkin. Jos pidät kursoriasi tämän palkin yllä, näet pienen infolaatikon, jossa on tarkempaa tietoa sankarin terveyspisteiden parantumisen vauhdista.
  • Seuraavana on kokemuspalkki. Kun palkki täyttyy kokonaan vihreällä värillä, se resetoituu ja sankarisi saa uuden tason. Palkin vasemmalla puolella näet numeron - se kertoo kuinka paljon kokemuspisteitä sankarisi on saanut. Jos pidät kursoriasi palkin päällä, näet kokemuksen prosentuaalisen määrän, tarkan kokemuspistemäärän seuraavan tason saavuttamiseksi, ja mahdollisen esineistä saatavan bonuksen kokemuspisteiden saavuttamiseen.
  • Näiden alla näet sankarisi tämänhetkisen nopeuden. Tämä lukema näkyy aina muodossa ruutua / tunti. Huomaa että Gallialaisten sankari saa erikoisominaisuutena pienen nopeusbonuksen (+5 ruutua tunnissa ratsastaville sankareille). 
  • Sankarin nopeuden oikealla puolella näet sankarin antaman resurssituotannon. 

Tämän infolaatikon alla näet otsikon ‘Piirteet’. Sinun täytyy klikata tätä tekstiä nähdäksesi piilotetun informaation:

Ensimmäisessä osiossa voit vaihtaa sankarisi resurssituotantoa. Sinulla on 5 eri vaihtoehtoa, voit valita tuotantobonuksen joko yhdelle valitsemallasi resurssille tai bonuksen jokaiselle resurssille. Huomaa kuitenkin, että sankarin tuottama resurssimäärä on kokonaisuudessan pienempi, jos valitset vain yhden resurssin tuotantobonuksen.  

Resurssituotannon alla voit valita piiloutuuko sankari hyökkäyksen aikana vai taisteleeko hän. Jos valitset ensimmäisen vaihtoehdon, sankari väistää hyökkäyksen eikä taistele. Jos valitset alemman vaihtoehdon, sankari pysyy kylässä ja puolustaa kylää normaalisti. Huomioi että sankarisi antaa resurssituotantoon bonuksen vaikka se väistää hyökkäykset, mutta hyökkäyksiä väistäessä sankari ei anna puolustusbonusta kylässä mahdollisesti oleville joukoille.   

Seuraavaksi näet sankarin piirteet: 

  • Taisteluvoima – määrittää sankarisi taisteluvoiman hyökätessä ja puolustaessa.
  • Hyökkäysbonus – määrittää sankarisi hyökkäysbonuksen. Bonus koskee sankarin mukana olevia joukkoja hyökätessä.
  • Puolustusbonus – määrittää sankarisi puolustusbonuksen. Bonus koskee sankarin mukana olevia joukkoja puolustaessa.
  • Resurssit – määrittää sankarisi antaman resurssituotannon

Jos pidät kursoriasi piirteiden yläpuolella, tulet näkemään pienen infolaatikon, jossa on tarkempaa tietoa jokaisesta sankarin piirteestä. 

Kun saat kokemuspisteitä taisteluissa tai seikkailuissa, sankarisi saavuttaa uusia tasoja. Jokainen uusi saavutettu taso antaa sinulle 4 pistettä. Saat itse päättää miten nämä pisteet jaat, mutta yleensä on hyvä pitää pisteitä taisteluvoimassa, varsinkin alkuvaiheessa peliä. Taisteluvoima tekee sankaristasi kestävämmän ja voimakkaamman; hän ei kuole niin helposti. Pystyt aina jakamaan nämä pisteet uudelleen myöhemmin käyttämällä Viisauden kirjan. 

Sankareiden taisteluvoimassa on myös heimokohtaisia eroja - Roomalaisten sankarit saavat enemmän taisteluvoimaa jokaista taisteluvoimaan käytettyä pistettä kohden, ja lisäksi heidän sankarillaan on aloittaessa suurempi taisteluvoima muihin heimoihin verrattuna. Taisteluvoima kasvaa 80 pisteellä (tai 100 pisteellä roomalaisten tapauksessa) jokaista antamaasi kokemuspistettä kohden. Hyökkäys- ja puolustusbonus kasvavat 0.2% jokaista käytettyä pistettä kohden, ja resurssituotanto kasvaa määrätyn resurssimäärän verran (vaihtelee serverin nopeuden mukaan) jokaista käytettyä pistettä kohden. 

Alimpana näet sankarisi ja sankarin oikealla puolella hänen tavaraluettelon. Esineet jotka olet löytänyt seikkailuista tai ostanut huutokaupasta pidetään tavaraluettelossa - käyttääksesi niitä sinun tulee joko vetää tavara oikeaan laatikkoon (sijaitsee sankarin vartalon päällä) tai tuplaklikata haluttua esinettä. Tavaraluettelo kasvaa sitä mukaa kun saat lisää esineitä, joten tilan loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Tavaraluettelon alla näet kaksi linkkiä, toisesta pääset ostamaan esineitä huutokaupasta ja toisesta pääset myymään omistamiasi esineitä huutokauppaan.  


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei

Oliko vastaus helposti ymmärrettävä?

Kyllä   Neutraali   Ei

Oliko käännös hyvä ja ymmärrettävä?

Kyllä   Neutraali   Ei