Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Tapantumatukos

Tunnistat tapahtumatukoksen yleisestä tunnusmerkistään: rakennusajoissa ja joukkojen saapumisajoissa näkyy 0:00:00?. Jos olet pelannut TRAVIANia jo jonkin aikaa, olet varmasti törmännyt tapahtumatukokseen joskus. Tapahtumatukos johtuu serverillä olevasta häiriöstä. Jos serveri syystä tai toisesta hidastuu tai se ylikuormittuu, tapahtumat, kuten hyökkäykset, rakennusten valmistumiset ja kaikki muukin, mitä TRAVIANin maailmassa tapahtuu, asettuvat jonoon, mutta niitä ei suoriteta loppuun. Lopputuloksena serveri on jumissa eikä mitään tapahdu. Pelaaja ei voi oikeastaan muuta kuin odottaa, että ongelma ratkeaa. Tiimi ja tekninen tuki tekevät parhaansa korjatakseen kaiken mahdollisimman nopeasti.

Kun tapahtumatukos osuu kohdallesi, seuraa näitä ohjeita:

  • Pelin kautta lähetetyt viestit eivät mene läpi ennen kuin tukos on ohi. Jos haluat ilmoittaa ongelmista tiimille, tee se sähköpostitse osoitteeseen support@travian.fi.
  • Älä päivitä sivua joka toinen sekunti – se ei poista tapahtumatukosta. Jos mitään, se pahentaa asioita.
  • Älä peruuta keskeneräisiä rakennustöitä, koska menetät resurssit peruuttamattomasti.
  • Älä kasaa jonoon enää uusia tapahtumia ennen kuin tukos on ohi. Vaikka yrittäisitkin lähettää joukkoja tai rakentaa rakennuksia, ne menevät saman jonon jatkoksi ja aiheuttavat entistä pahemman tukoksen.
  • Ole kärsivällinen. Ongelma korjataan niin pian kuin mahdollista. Ei ole tarpeen lähettää tolkuttomasti viestejä tukeen tai kysellä joka toinen minuutti, kuinka kauan tukos vielä kestää.
  • Jos serverin varmuuskopio joudutaan palauttamaan tukoksen vuoksi, muista, että kaikki menettivät jotain, kun serveri palasi ajassa taaksepäin. Menetyksiä ei hyvitetä, koska menetykset koskivat tasapuolisesti kaikkia.

Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei