Travian Answers

Aloitetaan kysymykselläsi

Etsi vastaamalla kysymyksiin

Aloita vastauksen etsiminen valitsemalla yläkategoria ja sitten alakategorioita, kunnes vastaus ilmestyy alalaitaan. Jos etsimääsi vastausta ei löydy, saat lopussa mahdollisuuden ottaa yhteyttä meihin.

Kysymykseni koskee...

Mennäänpä tarkempiin yksityiskohtiin:

Etsi sivukartan avulla

Etsitkö mieluummin normaalin sivukartan avulla, kuten olet muillakin sivustoilla tottunut tekemään? Se onnistuu täälläkin: käytä vain Answersin sivukarttanavikaatiota vastauksien löytämiseen.

Ongelmia viljan kanssa

Yksi alkupelin ongelma, joka useilla pelaajilla on, on resurssienhallinta - erityisesti viljantuotannon osalta. Tämä usein huomataan, kun mennään kylän yleiskatsaukseen ja siellä näkyy tuotantolistalla: Crop Vilja: 2 tunnissa
Rakennukset, resurssikentät ja joukot syövät osansa viljantuotannosta, kuten Cropusage-kuvake kertoo.
Esimerkiksi tason 1 puunhakkaaja vaatii:
lumber 40 clay 100 iron 50 crop 60 cropusage 2

Tämä tarkoittaa, että sen rakentamiseen tarvitaan 40 puuta, 100 savea, 50 rautaa varastosta ja 60 viljaa siilosta. Lisäksi rakennus kuluttaa jatkuvasti 2 viljaa tunnissa. Viljankulutus lisääntyy, kun rakennusta laajennetaan. Tason 2 puunhakkaajan kuluttaa yhden viljan lisää tunnissa (yhteensä 3). Sivun ylälaidassa näet varastotilanteen, viljan tuotannon ja viljan kulutuksen:
Lumber 145/800 Clay 200/800 Iron 100/800 Crop 90/800 Cropusage 12/14

Cropland Tämä tarkoittaa, että varastossasi on tällä hetkellä 145 puuta, 200 savea, 100 rautaa, 90 viljaa ja kulutat 12 yksikköä tuottamastasi 14 viljasta tunnissa. Jos tällä hetkellä yrittäisi laajentaa puunhakkaajasi tasolle 1, et voisi tehdä sitä, koska peli yrittää estää sinua pudottamasta viljantuotantoasi pienemmäksi kuin 2 yksikköä tunnissa.

Kasvattaaksesi viljantuotantoasi mene kylän yleiskatsaukseen ja klikkaa yhtä viljapelloistasi (ne ovat niitä keltaisia). Seuraavassa näkymässä kerrotaan, kuinka paljon resursseja tarvitaan viljapeltosi laajentamiseen. Huomaa, että tason 1 viljapelto vaatii itsessään 20 viljaa rakentamiseensa.

Negatiivinen viljantuotanto ja sen vaikutukset
Kun sinun on ruokittava enemmän sotilaita ja asukkaita kuin tuotantosi pystyy kattamaan, nettotuotantosi jää negatiiviseksi. Se tarkoittaa, että kylässä olevat joukot tyhjentävät siiloa. Jos kylän omistaja ei huolehdi siilon täyttämisestä ennen kuin se menee tyhjäksi, joukot alkavat hitaasti kuoleskella nälkään. Kun viljantuotanto nousee nollaan, nälkäkuolemat loppuvat.


Vastasiko tämä kysymykseesi tyydyttävästi?

Kyllä   Neutraali   Ei